Over
Brandsen.

Brandsen Installatietechniek BV is een middelgrote totaalinstallateur gericht op nieuwbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw, met een sterke focus op de realisatie van geïntegreerde klimaatinstallaties voor de utiliteitsbouw. Brandsen heeft een eigen servicedienst voor onderhoud en service aan de technische installaties: Brandsen Technisch Beheer en Onderhoud BV. Brandsen biedt integratie van alle gebouwgebonden installaties en biedt snelheid, service en kwaliteit. We werken nauw samen met andere bedrijven, waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen.

Hoe
het begon.

Brandsen is opgericht door Jaco Brandsen in 1998. In de beginjaren was het bedrijf een eenmanszaak met de focus op installaties in de vrijstaande woningbouw. In 2004 werd, met de komst van compagnon Berto van Vliet, het bedrijf uitgebreid naar utiliteitsbouw.

Kom jij ons
team versterken?

Wij zijn op zoek naar deskundige servicemonteurs. Wij bieden je uitdagende en afwisselende projecten, fijne collega’s in een hecht team en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Check werkenbijbrandsen.nl voor meer informatie en onze vacatures.